Despre noi

Să facem cunoștință!

Cu sediul în Popești-Leordeni, compania noastră, Compact Business Consulting SRL, oferă servicii de administrare blocuri asociațiilor de proprietari învecinate, la prețuri accesibile.  Dorim să ne aducem contribuția la dezvoltarea orașului, printr-o viziune tânără și dinamică, ce conferă un plus de confort familiilor din Popești-Leordeni. O bună funcționare a blocurilor, rezultată dintr-o administrare eficientă, generează o stare de armonie în cadrul comunității noastre.

Cine suntem

Suntem o echipă tânără, dinamică, dornică să vină în întâmpinarea asociațiilor de proprietari cu soluții moderne și practice, pentru o administrare cât mai eficientă a blocurilor. Comunicarea și suportul prompt ne ajută să oferim servicii de calitate și să stabilim parteneriate de durată.

Misiune

Misiunea noastră este să creștem gradul de confort al familiilor, prin servicii moderne și eficiente, adaptate momentului, dar și legislației actuale. Pentru acest scop ne-am școlit și am obținut ultimele calificări necesare în domeniul administrării blocurilor. Clienții noștri se pot baza pe noi!

Certificări

De ce să ne alegeți?

01.

Transparență

Câștigăm încrederea clienților noștri pentru că oferim transparență  în comunicare, în fluxul actelor și în rezolvarea problemelor.

02.

Profesionalism

Deținem competențele și certificările profesionale necesare pentru a veni cu cele mai bune soluții pentru asociația dumneavoastră.

03.

Seriozitate

Seriozitatea este un atribut esențial pentru o firma administrare bloc, de aceea echipa noastră acordă o atenție maximă fiecărui detaliu.

04.

Promptitudine

Tuturor ne place să rezolvăm rapid orice situație, prin urmare am făcut din promptitudine una dintre principalele reguli după care ne ghidăm.

05.

Siguranță

Administrarea eficientă a blocurilor este vitală, întrucât generează o stare de siguranță și armonie în cadrul comunității noastre. 

06.

Suport

Comunicarea și suportul prompt ne ajută să oferim servicii de calitate și să stabilim parteneriate de durată. Suntem aici pentru dumneavoastră.

Ce competențe profesionale avem?

Competențele profesionale enumerate mai jos sunt prevăzute în Certificatul de calificare emis de către Ministerul Muncii pentru funcția de administrator de condominii.

Aplicarea prevederilor legale referitoare la administrarea condominiilor.

Aplicarea prevederilor legale referitoare la organizarea și conducerea contabilității în partidă simplă. Bazele contabilității primare, emitere facturi, efectuare plăți și încasări.

Întocmirea documentelor contabile de bază (facturi, chitanțe, ordine de plată, registru de casă, jurnal de bancă etc).

Aptitudini în elaborarea documentelor de gestiune.

Aplicarea prevederilor legale referitoare la serviciile comunitare de utilități publice.

Operarea documentelor contabile primare în baza de softuri dedicate și în Excel sau echivalent.

Aplicarea procedurilor de arhivare fizică sau/și electronică.

Aplicarea prevederilor legale generale referitoare la asigurarea calității în construcții și autorizarea lucrărilor în construcții.

Aplicarea prevederilor legale generale referitoare la apărarea împotriva incendiilor.

Aplicarea tehnicilor de comunicare eficientă.